• Particulier en zakelijk
  • 7% bijtelling
  • Verzekering en onderhoud
Neem contact op
(043) 31 010 38

Een goede betaalbare elektrische fiets leasen?

Blijf lekker in beweging op weg naar werk, school of tijdens een uitstapje de natuur in. Fietsen is niet alleen beter voor de gezondheid, ook het milieu en je beurs profiteren hiervan mee.

Wij bieden zowel privé- als zakelijke lease contracten aan. Zo kan je persoonlijk een fijn vervoersmiddel leasen, of je baas betaalt mee aan je nieuwe gezonde vervoer naar je werk. Door onze samenwerking met diverse partijen binnen zakelijk- en privé lease is er voor ieder een geschikt aanbod.


Particulier

Full Operational Lease

Middels Full Operational Lease wordt je volledig ontzorgd. Alle extra services zoals verzekeringen, vervanging van versleten onderdelen en pechhulp zijn in het leasebedrag opgenomen. Hierdoor kom je niet voor onverwachte extra kosten te staan en ontzorg je je van verder ge-regel.

Netto Operational Lease

Binnen de Netto Operational Lease worden de kosten van het onderhouden van de e-bike wel mee gefinancierd. Vervangende onderdelen bij verslijt worden in veel gevallen apart aan de klant doorberekend. Aan het einde van de leaseperiode krijg je de mogelijkheid om de fiets te kopen.

Financial Lease

Wil je liever direct dat de fiets jouw eigendom is? Kies dan voor Financial Lease. Je koopt de fiets en betaalt deze in termijnen aan de leasemaatschappij af. Verzekeringen en onderhoudskosten zijn voor rekening van de eigenaar van de fiets.


Zakelijk

7% regeling

Sinds 1 januari 2020 geldt er een nieuwe bijtellingsregeling voor het zakelijk leasen van een fiets of e-bike. Hierdoor wordt het leasen van de fiets zowel voor de werkgever als de werknemer erg interessant. Er wordt 7% van de door de fabrikant vastgestelde consumentenadviesprijs bij je inkomen opgeteld. Je betaalt dan loonheffing over deze 7% van de waarde van je nieuwe fiets.

Binnen het zakelijk leasen kan je ook kiezen uit de opties Full Operational Lease – dus met alle extra kosten in de leaseprijs inbegrepen. Wanneer de voor Netto Operational Lease kiest dan betaal je verzekering, vervanging van onderdelen en pechhulp volledig zelf. 

Werkkostenregeling

Via de werkkostenregeling kan je werkgever jou extra belonen door een onbelaste vergoeding te geven. Er hoeft in dat geval geen loonheffing over dat bedrag betaald te worden. De werkgever mag maximaal 1,2% van het totale fiscale loon, de zogenaamde vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen voor de werknemers

Sinds 1 januari 2020 tot € 2.000,- meer aan onbelaste vergoeding geven. Deze verruiming geldt voor de eerste € 400.000,- van de totale loonsom binnen het bedrijf en is dan ook vooral interessant voor MKB.

Lening van de zaak

Tot slot bestaat er ook nog een mogelijkheid om een renteloze lening aan te gaan bij je werkgever. De werkgever koopt jouw fiets waarna jij het aankoopbedrag in termijnen en zonder rente terug betaalt. 


Waar wacht je nog op?

Wil jij vogelvrij op je nieuwe fiets de wijde wereld in trekken en ben je benieuwd welke leasevorm het best bij jou past? We maken graag een vrijblijvende afspraak om jouw wensen door te nemen.

Neem contact op

Het formulier wordt verstuurd...

Onze excuses

Er ging iets mis op de server. Probeer het a.u.b. nogmaals.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.