FAQ Webwinkel

Veel gestelde vragen

Levertijd en beschikbaarheid

Het merendeel van de producten in de webwinkel is op voorraad en wordt na betaling binnen 1 werkdag verzonden. Niet-voorradige artikelen worden nabesteld en gewoonlijk binnen 4 werkdagen verzonden.

Verzendkosten

Het overgrote deel van ons assortiment verzenden wij als pakketpost. Voorzien van een Track & Trace code ontvangt u het product veilig en snel bij u thuis. De kosten bedragen v.a. €7,95. Indien de bestelwaarde meer dan €50 is verzenden wij het pakket gratis!

Download een overzicht van de verzendkosten van PostNL (PDF-document, 1,1 Mb)
(Eventuele prijswijzigingen voorbehouden)

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren betaling vooraf en onder rembours. In het laatste geval betaalt u het bedrag aan de postbode bij bezorging van het pakket.

Tijdens het bestelproces kunt u een keuze maken. Na afronding ontvangt u een bevestigingsmail waar betalingsinstructies in zijn opgenomen. Ons IBAN-nummer is: NL63 ABNA 0484577476.

Prijzen en garantie

Alle genoemde prijzen van artikelen op de website zijn inclusief BTW en exlcusief verzondkosten. Mogelijke prijswijzigingen voorbehouden.

Op alle artikelen rust fabrieksgarantie; over het algemeen voor de periode van ten minste één jaar. In geval van een defect, waarbij de oorzaak niet bij het gebruik ligt kan garantie worden verleend buiten de voor het product gestelde periode. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Annulering, herroepingsrecht en ruilen

Neem z.s.m. contact met ons op indien u een geplaatste bestelling wilt annuleren. Binnen zeven dagen na aankoop heeft een klant het recht om zijn aankoop te herroepen. Het artikel dient in de originele verpakking te zitten en mag niet gebruikt zijn. Producten kunnen ongebruikt geruild worden binnen 10 dagen, voor een alternatief doch gelijkwaardig product met bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Algemene voorwaarden

Winkelen in de webwinkel is onderhevig aan de algemene voorwaarden.