Over ons

Geschiedenis

Fietsspecialist Aon de Stasie is in 1983 opgericht door Harry Jansen, ondernemer in hart en nieren. Hij en zijn team staan al jaren elke dag voor u klaar. Fietsspecialist Aon de Stasie is gelegen aan het station in Maastricht, vandaar de naam. In 2015 heeft Harry een tweede vestiging geopend: E-bike specialist Aon de Stasie. Deze prachtige vestiging is gelegen bij de spoorwegovergang, slechts 400 meter van het station. Sinds 2020 zijn de dochters van Harry, Stephanie en Rachelle, mee in de zaak gestapt. De combinatie van oud en jong bloed zorgt voor behoud van de kwalitatieve service en voor innovatie.   

Aanbod

Bij Fietsspecialist Aon de Stasie kunt u terecht voor het kopen van uw fiets en het onderhoud van uw fiets. We verkopen nagenoeg alle soorten fietsen: stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, bakfietsen en kinderfietsen. Elke dag kunt u uw fiets binnenbrengen voor onderhoud en reparatie. Uw fiets is meestal binnen 24 uur gerepareerd. Bij Fietsspecialist Aon de Stasie kunt u ook terecht voor het huren van fietsen, e-bikes en bakfietsen. E-bike specialist Aon de Stasie is de plek om uw e-bike te kopen en te laten onderhouden. We hebben een breed scala aan e-bikes, waaronder city e-bikes, trekking e-bikes, e-mountainbikes en e-racefietsen. 

Kwaliteit

Kwaliteit bieden vinden we erg belangrijk. Aon de Stasie streeft ernaar om op vlak van product, advies en service een hoge kwaliteit te leveren. Vandaar dat we kiezen voor hoogwaardige merken. We zijn al jaren premium dealer van Gazelle. Naast Gazelle verkopen we ook Cannondale, Cortina, Kalkhoff, Victoria, Schindelhauer, Victoria, Bakfiets.nl, Azor Bike en Alpina. Tijdens een adviesgesprek nemen we de tijd voor u en streven we naar een passend product voor u. Ook de service na verkoop kenmerkt zich door dezelfde persoonlijke en kwalitatieve benadering.